fbpx

Munkavállalóknak

A Munkahelyi Mozgás azoknak szól, akik munkájuk miatt sokat kényszerülnek az íróasztaluknál ülni, de szeretnék a testük, gerincük egészségét  megőrizni , fejleszteni rövid, de hatékony gyakorlatokkal. Megmutatjuk a munkavállalóknak mindazt a pozitív hatást ami munkahelyen való aktív mozgással elérhető.

Munkáltatóknak

Az egészséges munkahely az, ahol a munkavállalók és a vezetők együttműködnek annak érdekében, hogy folyamatosan javítsák minden munkavállaló egészségét, biztonságát és jólétét, és ezáltal fenntartsák a vállalkozás termelékenységét ( Egészségügyi Világszervezet, 2009

Miért érdemes a munkahelyen is biztosítani a rendszeres mozgás lehetőségét?

Egyre több munkáltató ismeri fel, hogy megéri és fontos foglalkozni az alkalmazottak egészségével, hisz többszörösen is megtérül. A táppénz, a munkából való kiesés költségei is csökkennek egy egészséges munkavállalónál, arról nem is beszélve, hogy egy egészséges fitt, motivált munkavállaló mennyire produktív tud lenni.  Mi gondoskodunk az egészségesebb életmód kialakításáról cége minden alkalmazottja számára, hisz tudjuk, hogy minden cég legnagyobb kincse, saját munkavállalója. Rendszeres sportolási lehetőség, amely fejleszti a munkatársak együttműködési képességét, vitalitását és kreativitását. A sport tevékenység lehet munkaidőben, vagy azon kívül. A lényeg, hogy az egy kollektívába tartozó emberek együtt végezzék azt, így erősítve a csapat szellemet az egymás támogatását, motiválását, az egymás iránti példa mutatást, lojalitást, tiszteletet, amit a munka végzésben gördülékenyen alkalmazhatnak egymás kvalitásait kiegészítve a hatékonyabb, jobb hangulatú energikus és hatékony munka végzés céljából.